Haluaisitko tietää  helpon ja turvallisen tavan suunnitella virtuaalivaluuttojen verotusta?

Jos vastauksesi on kyllä, tämä on sinulle!

Miksi?

Teimme tämän verkkokurssin, jotta voit:

✓ Keskittyä siihen mitä osaat eli rahan ansaitsemiseen kryptovaluutoista

✓ Ennakoida veroriskejä ja opit tekemään tarvittavat laskelmat Verohallinnolle

✓ Sijoittaa kannattavammin ja turvallisemmin

Opetamme sinulle Suomen verolainsäädännön mahdollistavat tavat suunnitella virtuaalivaluuttojen verotusta helposti, turvallisesti ja kansantajuisesti. Kurssin ideana on antaa sinulle tarvittavia, tähän suunnittelutarkoitukseen tarvittavia työvälineitä sekä osaamista virtuaalivaluuttojen verotuksen parissa.

Olet varmaan kuullut Bitcoinista, krypto- tai virtuaalivaluutoista?

Nämä digitaalista arvoa sisältävät uudet varallisuusluokat ovat uutena ja kehittyvänä toimialana luoneet sijoittajille paljon mahdollisuuksia etenkin sijoitusmarkkinoilla. Mutta olet varmasti samalla huomannut, että tämän uuden toimialan kasvaessa vanhat osakemarkkinoilta tutut verotuskäytännöt eivät enää samalla tavalla sovellukaan virtuaalivaluttoihin.

Olet varmasti huomannut, että virtuaalivaluuttojen verotuskäytännöt ovat olleet viime vuosina hyvin vaihtelevia:

Bitcoin syntyi vuonna 2009 ja vuodesta 2013 alkaen virtuaalivaluuttoja koskevaa vero-ohjeistusta on alkanut pikkuhiljaa kehittyä. Mutta kuten olet varmasti havainnutkin, että ohjeistus on muuttunut useita kertoja varsinkin viime vuosien aikana. Sen vuoksi eri vuosina hankittuja virtuaalivaluuttoja saattavat luovutustilanteissa koskea eri ohjeistukset.

Sinulla voi olla myös tilanne, jossa kryptovaluuttapörssi, josta olet hankkinut virtuaalivaluuttasi, onkin nyt kaatunut. Samalla tarkemmat tiedot syntyneistä voitoista tai tappioista eivät ole enää saatavilla veroilmoitusta varten.

On saattanut käydä niinkin, että olet joutunut sijoitushuijauksen uhriksi ja olet saattanut kärsiä suuriakin menetyksiä. Mutta et tiedä miten tällaisessa tilanteessa tulisi oikein toimia Verohallinnon suuntaan.

Tai olet tietoinen, että sinun tulisi tehdä luovutusvoittolaskelma veroilmoitusta varten, mutta et osaa sellaista tehdä. Tai sitten osaat, mutta käyttäisit siihen käytetyn ajan mieluummin johonkin muuhun. Tai et tiedä, että miten luovutusvoittolaskelma kannattaisi sinulle järkevästi tehdä.

Olet sijoittanut ICO:hon, olet saanut joko airdropeista tai steikkaamisesta tuloja mutta et ole varma, että kuinka niiden tulot oikein ilmoitetaan.

Tai sitten olet sijoittanut uudempiin virtuaalivaluuttojen johdannaistuotteisiin tai DEX:iin ja et tiedä kuinka tällaisissa tilanteissa tulisi edetä niin, että et joudu vaikeuksiin.

Pohdit olisiko verotuksellisesti sinulle kannattavampaa muuttaa toiseen maahan Suomeen jäämisen sijasta.

Kaikkiin näihin kysymyksiin vastaamme tällä kurssilla.

Tämä kurssi on sinulle jos:

?  haluat käyttää aikaasi sijoittamiseen, etkä vero-oikeuden tulkintaan

?  olet saanut lahjaksi bitcoineja tai joitain virtuaalivaluuttoja

?  mietit kuinka vähennät kaupankäynnistä syntyneet tappiot ja kulut

?  pohdit, että miten määrittelet hankkimasi sijoituskohteen omistusajan

? haluat säästää verotuksessa

Sinulla voi olla kaikki päällisin puolin hallinnassa, mutta haluaisit vielä viimeisen varmuuden siitä, että teet asiat niin omalta kannaltasi kannattavimmalla tavalla. Ja samalla myös hoitaisit velvollisuutesi kuntoon Verohallintoa kohtaan.

Virtuaalivaluutat ovat omaisuutta

Onkin hyvä muistaa, että virtuaalivaluutta ei ole arvopaperilain mukainen arvopaperi. Sen sijaan virtuaalivaluutta määritellään korkeimman hallinto-oikeuden ratkaisun 2019:42 mukaan omaisuudeksi. Kyseessä ei siis ole arvopaperi samalla tavalla kuin esimerkiksi osake tai rahasto-osuus. Sen vuoksi virtuaalivaluuttojen verotuskäytännöt eivät ole verrattavissa suoraan osakkeisiin vaan virtuaalivaluuttojen kohdalla sovelletaan tuloverolain luovutusvoittoverotuksen säännöksiä.

Kaikkiin näihin ja moneen muuhun kysymykseen vastataan tällä kurssilla. Kannattaa siis liittyä mukaan!

Henri Väkeväinen virtuaalivaluuttojen verosuunnittelun asiantuntija.

Olen Henri Väkeväinen, laki- ja talouskonsultti ja tämän verkkokurssin järjestäjä. Olen koulutukseltani rahoituksen ekonomi sekä laskentatoimen kandidaatti. Olen myös suorittanut oikeustieteen maisteriopinnot. Tarkoituksenani on tehdä Suomen parhaita verkkokursseja, joiden ohjeet toimivat myös käytännössä.

Olen myös Suomen Kryptovaluuttayhdistys Konsensus Ry:n hallituksen jäsen ja minulla on vuosien kokemus sijoittamisesta eri sijoituslajeihin, mukaan lukien kryptovaluuttoihin. Koska virtuaalivaluutat ovat tulevaisuuden kehittyvä toimiala, vaatii se onnistuakseen käytännössä toimivan lainsäädännön sekä toimivat käytännöt, jotta sijoittaja voisi olla huoletta viranomaisiin nähden. Autamme sinua saamaan lainmukaiset ratkaisut virtuaalivaluuttoja koskeviin haasteisiisi.

Kurssia koskevissa asioissa minuun saat parhaiten yhteyden:

[email protected]
Puh. 045 107 7507

Elmo Koivunen virtuaalivaluuttojen verosuunnittelun asiantuntija.
Kurssin pääkouluttajana toimii ElmoX Oy:n veroasiantuntija Elmo Koivunen. Elmo on Suomen yksi johtavista virtuaalivaluuttojen verotuksen asiantuntijoista. Elmolla on myös useamman vuoden kokemus virtuaalivaluuttojen verotuksesta. Elmo Koivunen opettaa sinulle tällä kurssilla kuinka suunnittelet virtuaalivaluuttojen verotusta Suomen verolainsäädännön mukaan niin että virtuaalivaluuttoihin sijoittaminen olisi sinulle mahdollisimman kannattavaa ja samalla pystyisit hoitamaan kaikki velvoitteesi Verohallinnon suuntaan.

[email protected]
Puh. 040 029 0593

Miksi liittyisit kurssille?

Kurssin ohjeilla asiakkaat ovat pystyneet:

?  säästämään verotuksessa jopa kymmeniä tuhansia euroja

?  välttämään verotarkastukset

?  pääsemään pienemmillä seuraamuksilla verotarkastuksesta

?  vähentämään maksettavan vero määrää paremmalla verosuunnittelulla

Kaikki tarvitsemasi tieto on kurssin myötä yhdessä paikassa. Sinun ei tarvitse kaivella tietoja netistä, lakikirjoista tai soitella eri asiantuntijoille. Näin vältyt myös ristiriitaiselta tiedolta.

⭐️ Pidämme kurssin sisällön voimassa olevan lainsäädännön mukaisena.

⭐️ Puhumme selkeää suomenkieltä, emme kuivaa oikeistieteellistä kapulakieltä.

⭐️ Emme tarjoa tylsää teams-palaveria vaan ihmisläheistä opetusta sinun tarpeisiisi.

Olemme osa yhteisöä, joka joilla on vuosien kokemus virtuaalivaluutoista, saat aina asiantuntevat neuvot kysymyksiisi ja tarvittavan tuen.

Kurssin sisältö

Olemme rakentaneet kurssin, jotta sijoittaja voi keskittyä siihen missä on parhaimmillaan: Eli rahan tekemiseen sijoittamalla. Kurssin ideana on antaa sijoittajalle tarvittavia työvälineitä, sekä osaamista virtuaalivaluuttojen verotuksen parissa.

Verkkokurssi on jaettu viiteen eri osaan:

1.

Kurssin ensimmäisessä osassa käydään läpi kurssin rakenne, sekä ketkä ovat kurssin takana ja miksi tämä kurssi tehdään.

2.

Toisessa osiossa käydään läpi sijoittajan näkökulmaa, uhkakuvia, sekä hieman sääntelypohjaa ja sitä mitä Verohallinto haluaa verovelvollisen toimittavan.

3.

Kurssin kolmannessa osassa käydään läpi yleisimpiä ongelmatilanteita virtuaalivaluuttojen veroasioihin liittyen.

4.

Kurssin neljäs osio käy läpi muutoksenhakuasioita verotuksessa koskien tuloverotuksen oikaisua ja ennakkoratkaisuja.

5.

Viides osio summaa yhteen kurssilla käsitellyt asiat.

(6.)

Kuudennessa osassa käymme läpi kuinka voimme auttaa sinua tämän kurssin lisäksi.

Hoida kerralla virtuaalivaluuttojen verosuunnittelu kuntoon!

Kurssin hinta on 297 euroa, kun hankit sen NYT

Et löydä vastaavaa kurssia mistään muualta! Kurssi käynnistyy edulliseen 297 euron hintaan. Hinta tulee nousemaan päivittäessämme kurssia aina uuden lainsäädännön myötä, joten kannattaa hankkia kurssi heti. Maksat vain kerran ja saat aina päivitetyn tiedon, kun tulet mukaan nyt!
Voit maksaa kurssin pankki- tai luottokortilla. Voit maksaa kurssin myös kolmessa erässä, jolloin maksat yhteensä 325 euroa.

 

? Lukitse itsellesi kurssin edullisin hinta ja toimi heti!

Mietitkö vielä?

Ei hätää. Tarkoituksemme on huolehtia, että sinun ei tarvitse huolehtia virtuaalivaluuttojen verotukseen liittyvistä murheista. Voit jättää ne meidän harteille. Seuraamme virtuaalivaluuttojen lainsäädäntöön liittyviä muutoksia ajantasaisesti, joten saat aina ajankohtaisimman tiedon käsiisi.

 

Miksi verkkokurssi?

Verkkokurssialustana toimii Teachable, joka yksi maailman suosituimmista ja käytetyimmistä verkkokurssialustoista. Kurssialustana Teachable on laadukas ja hyvin yksinkertainen käyttää.

Kaikki kurssimateriaali on suoraan käytettävissäsi, joten saat vastauksesi heti, kun olet liittynyt kurssille. Et siis joudu odottelemaan!

 

Kuinka kauan veisi aikaa, jos etsisit kurssin informaation itse?

Olemme koostaneet kurssin sisältämän informaation vuosien työn ja havainnoinnin tuloksena, usean asiantuntijan tietotaitoon nojaten. Yksistään informaation etsintä ja havainnot siitä mikä toimii vie monesti vuosia aikaa. Jotta verotusta ymmärtäisi syvällisesti, se voi vaatia vero-oikeuden opintoja. Vero-oikeudellisten tilanteiden ratkaisu taas vaatii käytännön kokemusta veroasioiden hoitamisesta.

Haluamme päästää sinut helpommalla. Tällä kurssilla saat kaiken sinulta vaadittavan tietämyksen. Klikkaa itsellesi vuosien kokemus ja tietotaito yksinkertaisessa paketissa ja tule mukaan verkkokurssille!

 

Samanlaisen palvelun saa halvemmalla muualtakin?

Olemme ainoita Suomessa, jotka tarjoavat tätä verkkokurssin sisältöä. Virtuaalivaluuttojen verosuunnitteluun on olemassa myös muita hyviä palveluntarjoajia. Nämä palvelut maksavat monesti tuhansia euroja, etenkin jos kaupankäynti on ollut hyvin aktiivista ja varoja on ollut useammassa pörssissä.

Monet kilpailevat palvelut eivät, valitettavasti, välttämättä laske verotukseesi vaadittavia luovutusvoittolaskelmia sillä tavoin, että juuri sinun veroilmoituksesi menisi verotuksesta sellaisenaan läpi.

Kun liityt kurssille, et häviä mitään!

Kurssin hinta on 297 euroa, jonka maksaessasi pääset välittömästi liittymään verkkokurssille. Halutessasi voit maksaa kurssin myös kolmessa erässä pankkikortilla. Silloin hinta on yhteensä 325 euroa. Maksan kurssin erissä >>

Tämä verkkokurssi on vähennyskelpoinen verotuksessa, joten et käytännössä häviä mitään hankkimalla tämän kurssin. Mutta jos et jostain syystä pidä kurssista, saat rahasi takaisin ottamalla meihin yhteyttä 30 päivän aikana tilauksesta.

Miksi tarvitsisin asiantuntija-apua,
kun olen pärjännyt tähänkin saakka ilman?

Tällä hetkellä yhtenäiset viranomaiskäytännöt virtuaalivaluuttojen verotuksen osalta ovat vasta muotoutumassa. Käytännöt eivät siis ole vielä yhtenäiset. Sen vuoksi oletkin saattanut aikaisempina verovuosina saada helpommin kannaltasi myönteisen veropäätöksen, joka ei välttämättä ole voimassa olevan lain mukainen.

Jos jatkat edelleen riskialtista tapaa toimia viranomaisten suuntaan, tästä voi olla seuraamuksia luvassa. Sen vuoksi on hyvä tietää oikeaoppiset tavat toimia, joilla pystyt turvaamaan omaisuutesi.

On myös hyvä muistaa, että oma tapa toimia ei aina ole kaikkein tehokkain, eikä välttämättä edes lain mukainen. Sen vuoksi on hyvä varmistaa, että oma toimintatapa täyttää ainakin lain antamat edellytykset, jolloin voit olla huoletta viranomaisen suuntaan.

 

Haluisitko hengittää rauhallisin ja luottavaisin mielin tietäen, että virtuaalivaluuttoja koskevat vero-asiasi ovat kunnossa?

Sijoittamiseen liittyy paljon myös tunnepuolen asioita. Emme tarjoa sinulle psykologin palveluita, mutta stressiäsi voimme lieventää. Sinun ei tarvitse elää epävarmuudessa ja pelossa tulevan viranomaisratkaisun suhteen, koska tiedät miten sinun tulee toimia eri tilanteissa. Laki on nyt puolellasi eikä sinun tarvitse pelätä pahinta. Liity mukaan kurssille NYT ja elä rauhallisin ja luottavaisin mielin.

 

Jatkotuki

Jos huomaat tarvitsevasi apua vielä tämän kurssin jälkeen, emme jätä sinua yksin. Autamme sinua mielellämme hoitamaan asiasi kuntoon myös kurssin jälkeen. Voit olla meihin rohkeasti yhteydessä. Autamme kyllä!

Kurssiin liittyvissä asioissa voit ottaa ensisijaisesti yhteyttä Henriin ja verotukseen liittyvissä asioissa voit ottaa ensisijaisesti yhteyttä Elmoon.

 

Tervetuloa kurssille!

Ystävällisin terveisin,
Henri Väkeväinen ja Elmo Koivunen

Vastuunrajoitukset: Kurssilla esitetyt neuvot perustuvat käytännössä toimiviksi havaittuihin käytäntöihin, jotka ovat toimineet hyvin myös Verohallinnon suuntaan. Haluamme kuitenkin korostaa jokaisen omaa vastuuta etenkin ilmoitusvelvollisuuden suhteen. Emme voi taata Verohallinnon lopullista päätöstä asiaan. Tarkoituksenamme on rajata mahdollisesti syntyviä riskejä.