Kurssi

NÄIN SELVIÄT KIUSAAMISESTA -VERKKOKURSSI

Haluatko että kiusaamisesi loppuu?
Niin minäkin.

 

”Silloin kun kiusattu kaverisi varoittaa sinua pari päivää ennen seurasta jossa liikut ja seuraavaksi tekee itsemurhan, viimein tajuat, että kiusaamisessa ei ole kyse mistään leikistä.”

Näin selviät kiusaamisesta opilakia verkkokurssi

Olen ollut samassa tilanteessa. Kiusaamiseni oli sosiaalista ja psykologista. Kiusaajilleni oli tärkeätä saada minut häpeämään itseäni. Itseluottamukseni oli heikko ja kaipasin hyväksyntää, joten luulinkin, että vika on minussa, joten päädyin korjaamaan puutteitani ja heikkouksiani jatkuvasti. Minusta tulikin hyvä koulussa, liikunnassa ja melkein kaikessa muussakin. Koetin olla vielä mukavampi ja kiltimpikin. Turha toivo. Mikään ei kuitenkaan riittänyt kiusaajilleni. Minä en ollut koskaan riittävän hyvä ja se alkoi syödä minua sisältä päin.

Tein virheitä, koska en osannut toimia kiusaajiani vastaan

  1. Osasin tapella, joten koetin tapella kiusaajani vastaan. Kiusaajillani oli kuitenkin kavereinaan tulevia linnakundeja, joilla oli puukot. Huono idea.
  2. Koetin miellyttää kiusaajiani ja olla heidän kaverinsa. Se oli virhe, joka vain lisäsi kiusaamistani.
  3. Luulin, että kun kiusaajille puhuu järkeä, he lopettavat kiusaamisen. Onnistuiko? No mitäpä luulet...                     

...Tässä vain muutamia esimerkkejä. Olin sosiaalisesti taitamaton ja helppo kohde.

 

Minua kiusattiin, mutta selvisin siitä. Toki se vaati vuosikymmenien parannustyön. Luin lakia, psykologiaa, taloustieteitä sekä harjoittelin toimimaan erilaisissa vaativissa sosiaalisissa tilanteissa, joten opin puolustamaan itseäni. Opin viihtymään yksin ja sen jälkeen ihmisten seurassa, mutta en enää tarvinnut muiden hyväksyntää. Opin ymmärtämään mistä kiusaamisessa on oikeasti kyse ja kuinka tätä peliä pelataan. Huomasin lopulta, että kiusaajani olivat itseasiassa opettaneet minulle kaikki temppunsa, joten lopulta osasin ne kaikki.

Ajattelinkin, että tottakai kiusaamisesta selviävät kaikki muutkin, mutta valitettavasti näin ei ole... Myös monia muitakin kiusattiin, mutta he eivät osanneet puolustautua. He eivät tienneet mitä tehdä.

Sinusta alkaa tuntumaan siltä, että sinua ei enää tarvita, joten miksi jatkaisi enää, kun millään ei ole enää mitään merkitystä... Huomaisiko edes kukaan?

Sinua on kiusattu aina niin ala-asteella kuin yläasteellakin. Nimittelyä, haukkumista ja jopa väkivaltaakin. Yrität taistella vastaan, mutta se ei auta. Et vain tiedä mitä tehdä... Sinua hävettää kertoa siitä muille, koska silloin näyttäisit luuserilta. Sinua kiusattaisiin vielä lisää. Ja vaikka kertoisit eivät he kuitenkaan ymmärtäisi tai osaisi auttaa.

Monesti tuntemattomat ihmisetkin liittyvät mukaan. Kiusaamaan sinua. Olet jo tottunut siihen, että sinua saa kiusata. Joka päivä. Itsetuntosi on ihan pohjalle. Et enää luota ihmisiin ja olet yksin. Voimasi alkavat olla lopussa ja alat uskomaan, että ehkä oletkin se luuseri, jota kaikki saavat kiusata.

On kyse pudotuspelistä, jossa vahvimmat jäävät eloon.
Minun olikin aika ottaa ero entiseen elämääni.

Näin selviät kiusaamisesta -verkkokurssi

Ei huolta. Sinun ei tarvitse kokea vastaavia kokemuksia tai harjoitella puolustautumaan vuosikymmeniä oppiaksesi kuinka selviät kiusaamisesta, sillä olen koonnut tärkeimmät havaitsemani toimintatavat yhdeksi verkkokurssiksi.

Näin selviät kiusaamisesta -verkkokurssin avulla pystyt halutessasi jo kuukaudessa ottamaan ne riittävät askeleet parempaan suuntaan ja lopulta pääsemään kiusaamisesta eroon, jotta voisit keskittyä tekemään sitä mitä oikeasti haluat.

Opit muun muassa

  1. Tunnistamaan kiusaamistilanteet, joten tiedät milloin tulee toimia
  2. Puolustautumaan tehokkaasti kiusaamiselta ja pääsemään pahasta olosta yli
  3. Esittämään asiasi viranomaisille, vanhemmille tai muulle auttavalle taholle, jotta sinua voitaisiin auttaa sinulle sopivalla tavalla
  4. Kiusaamista ennaltaehkäiseviä keinoja, jotta sinua ei edes alettaisi kiusaamaan
  5. Järjestelmän, joka opettaa selviytymään vaihe vaiheelta kiusaamisesta
  6. Johtavien asiantuntijoiden parhaat vinkit koostettu yhdeksi verkkokurssiksi. Nämä vinkit toimivat myös Suomessa.
Näin selviät kiusaamisesta opilakia verkkokurssi

Näin selviät kiusaamisesta -verkkokurssin hinta on 100 euroa. 
Saat pääsyn kurssimateriaaleihin välittömästi. Toimi siis heti!

Osta kurssi

Osta kurssi nyt painamalla Osta kurssi-painiketta. Maksat kurssin turvallisesti verkkopankkitunnuksilla tai luottokortilla. Haluan, että kurssi on kaikkien tavoitettavissa, joten kurssin voi maksaa myös osamaksulla kolmessa erässä, jolloin kokonaishinta on 115€. Osamaksulla voit maksaa tästä linkistä. 

 

Tervetuloa mukaan!

Terveisin,

Henri Väkeväinen

Opi lakia - Rosmerta Oy:n perustaja

Kurssilla on 30 päivän 100% rahat takaisin -takuu!

Jos et ole jostain syystä tyytyväinen niin lähetä minulle sähköpostia osoitteeseen [email protected] niin saat rahasi takaisin.

Bonus! Kun toimit heti niin saat lisäksi oppaan '10 tehokasta tapaa välttää kiusaaminen'. Opas toimitetaan sinulle pdf-tiedostona. Bonuksen potentiaalinen arvo käytettynä rajaton.